De diverse diensten waarvoor u bij KEI terecht kunt, treft u hier aan. De uitgebreide beschrijving en mogelijkheden vindt u via het submenu 'diensten'.

Coaching

Voor elke uitdaging is een oplossing. Samen gaan we ontdekken wat bij jou de oorzaak is en hoe je het anders kunt aanpakken. Hiervoor zijn allerlei hulpmiddelen en methodieken bedacht die écht werken.

Onderzoek

Wij maken gebruik van het Wereldspel van Nel Ojemann (1914 - 2003) om zicht te krijgen op wie het kind is en waar eventuele knelpunten zitten.

Niet naar school

Het lukt even niet om naar school te gaan en dat kan verschillende oorzaken hebben.

Studiepraktijk

Zowel op onze locatie in Assen als in Groningen is een studiepraktijk gevestigd. Uw zoon of dochter kan hier terecht om onder begeleiding te studeren.

Opleiding ouders en professionals

De cursus 'Het effect van respect' is een speelse, praktische training voor professionals die kinderen van deze tijd eigentijds willen opvoeden en begeleiden.
Het doel van de cursus is bewustwording én respect voor jezelf en kinderen. Na afloop van de training ben je in staat kinderen te zien zoals ze zijn, kun je allerlei (speelse) interventies inzetten en zal je op een respectvolle wijze een bijdrage leveren aan de positieve ontwikkeling van een kind.