Het lukt (even) niet om naar school te gaan...…….

…….en dit kan verschillende oorzaken hebben. Deze oorzaak vinden wij niet zo relevant, wel dat er zo snel mogelijk een manier gevonden wordt om weer deel te kunnen nemen aan het onderwijs. Wij denken heel graag mee over een mogelijke oplossing. Eén van de mogelijkheden is om op onze locatie in Assen onderwijs te volgen in een speciale setting. In overleg met school maken we gebruik van leermiddelen die speciaal voor jou op maat beschikbaar gesteld worden en waarmee jij op jouw manier en jouw niveau aan de slag kan.


Meer informatie in een persoonlijk gesprek

Juist omdat elke situatie anders is, hechten wij aan een persoonlijke aanpak en dat begint met een persoonlijk gesprek waarin we inventariseren wat jij, of wat uw kind, nodig hebt/heeft. U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.


Ontdekken wie je bent?

Dat kan bij ons in een speciaal programma van drie weken. We gaan met elkaar naar buiten, zijn fysiek bezig, ontdekken je mogelijkheden en grenzen en er is ruimte voor persoonlijke gesprekken. Het doel van deze drie weken is dat je na afloop jezelf beter kent en weet wat je wilt met je leven. Je hebt een praktisch plan waarmee je aan de slag kunt; en dat hoef je niet alleen te doen. Je kunt altijd op ons terugvallen om je plannen werkelijkheid te laten worden.
Durf jij de uitdaging aan? Neem dan vrijblijvend contact op.