Studiepraktijk in Assen

Op onze locatie in Assen is een studiepraktijk gevestigd. Uw zoon of dochter kan hier terecht om onder begeleiding te studeren. We ondersteunen de jongeren bij het plannen en structureren van hun taken en gaan samen op zoek naar de manier van leren die past bij hun manier van denken. 

De vestiging is geopend op maandag t/m donderdag van 14.30 – 17.30 uur. We vinden het belangrijk dat er een positief studieklimaat wordt gecreëerd en we beginnen daarom elke middag met een kopje thee. Jongeren van verschillende scholen en diverse leeftijden leren elkaar op deze manier kennen en waarderen. Dit maakt dat ze zich ook op sociaal emotioneel vlak ontwikkelen en vakinhoudelijk iets voor elkaar kunnen betekenen.

Studiepraktijk in Groningen

Ook op de locatie in Groningen bevindt zich een studiepraktijk. Deze vestiging is geopend van 14.30 - 17.30 uur, op maandag t/m donderdag. In overleg zijn aangepaste begintijden mogelijk.

We helpen jongeren in het voortgezet onderwijs hun prestaties te verbeteren, meer zelfvertrouwen te krijgen, zelf te plannen en met de juiste vaardigheden te leren. Zo krijgen kinderen meer plezier in huiswerk, vertrouwen in hun eigen kunnen en betere cijfers.


Het kan bijvoorbeeld zijn dat je:

  • moeite hebt met planning en leren leren;
  • ​moeite hebt met een specifiek vak (bijles in alle vakken);
  • je voorbereidt op het examen;
  • moeite hebt om je thuis te concentreren;
  • moeite hebt met structuur en overzicht.


Bijlessen

Op beide locaties is het mogelijk om vakinhoudelijke bijlessen te volgen. Dit zijn individuele lessen en deze worden in overleg met de cliënt ingepland.

Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden of kom eens langs om een middagje mee te draaien.